Rijkgevulde cannelloni met gehakt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 08/03/2021 - 10:59
Bereidingswijze
-Snijd de knoflook fijn.
- Verhit de tomatenblokjes in een hapjespan met de knoflook en kruidenmix.
-Voeg het gehakt, de tomatenpuree en het water toe en roer los met een spatel. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 20 min. zachtjes koken. Schep regelmatig om.

-Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.
-Doe de spinazie in een ruime pan en laat op laag vuur in 10 min. ontdooien. Schep regelmatig om.
-Vul de cannelloni met de gehaktsaus.
- Vet de ovenschaal in.
-Leg de cannelloni naast elkaar in de ovenschaal. Bedek met de spinazie en verdeel de kaas erover. Bak de cannelloni in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Afbeelding
Rijkgevulde cannelloni met gehakt
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Cannelloni zijn pastarolletjes die je kunt vullen, bijvoorbeeld met gehakt en spinazie. Nonna's zijn er verliefd op!
Ingrediënten
1 teen knoflook
400 g tomatenblokjes
44 g mix voor Italiaanse gehaktsaus (AH)
300 g half-om-halfgehakt
70 g tomatenpuree
100 ml kraanwater
1 kg diepvries spinazie à la crème
250 g cannelloni
150 g geraspte jong belegen kaas

Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1489347
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
ah
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester