Gromperekichelcher

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 05/17/2021 - 09:14
Bereidingswijze
-Schil en was de aardappelen.
-Rasp de rauwe aardappelen.
-Meng de aardappelen met de gesnipperde sjalotten, de geperste knoflook en de gehakte peterselie.
-Klop de eieren en voeg ze toe.
-Meng alles en breng op smaak met peper en zout.
-Voeg de bloem toe en meng alles nogmaals goed door elkaar.
-Vorm van het mengsel platte koekjes en bak deze in de hete olie.
Afbeelding
Gromperekichelcher
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze Luxemburgse pittige warme specialiteit smaakt super lekker . Je kan het als snack geven of als voor- of hoofdgerecht . 
Ingrediënten
1,5 kg aardappelen
100 g sjalotten
30 g knoflook
100 g boter
50 g bloem
5 eieren
200 ml olie
een paar takjes peterselie
een snufje zout en gemalen peper
een snufje nootmuskaat
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1487973
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
visit Luxembourg
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester