Verstopt eitje in een tomaat bij ontbijt, of lunch....

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/13/2021 - 15:27
Bereidingswijze
Snij een plak van de onderkant ( van de aangroei) af en bewaar deze. Hol met een scherp mesje de tomaten voorzichtig uit. Dep de binnenkant een beetje droog en bestrooi de bodem met wat gesnipperde bieslook. Leg een reepje mozzarella erop en daarop een eitje. Bestrooi het eitje met peper en zout naar smaak en weer wat bieslook en enkele dotjes mayonaise. Als topping weer wat geraspte kaas. Vet een ovenschaal dun in met wat olie.

Plaats de onderkanten van de tomaten in de schaal en zet er de gevulde tomaten voorzichtig op het kuiltje van de aangroei. Zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Afbeelding
Verstopt eitje in een tomaat bij ontbijt, of lunch....
Verstopt eitje in een tomaat bij ontbijt, of lunch....
Verstopt eitje in een tomaat bij ontbijt, of lunch....
Verstopt eitje in een tomaat bij ontbijt, of lunch....
Verstopt eitje in een tomaat bij ontbijt, of lunch....
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij het ontbijt of bij de lunch met een sneetje geroosterd brood. 
Ingrediënten
2 grote trostomaten
paar sprietjes bieslook gesnipperd
1/2 el mayonaise
2 eieren maat m
stukje mozzarella( aan een stuk) ik had geraspte.
geraspte kaas naar smaak of mozzarella.
peper en zout naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
mes, ovenschaal, snijplank, schaar
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1487207
Homepage ID
2796273
Teller
54
Bron
Gezien op YouTube, kleine aanpassing eigen tekst en foto's
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Keukensloofje47