Bereidingswijze
1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook tot ze goudgeel zijn. Voeg de currypasta toe en laat het geheel op laag vuur ca. 5 min. sudderen. Doe de erwten erbij en roer door.
2. Halveer de eieren en voeg ze aan de saus toe. Laat deze nog ca. 10 min. sudderen.
3. Meng intussen voor de salade de mango, met de banaan, de appel, de ijsbergsla en het citroensap.
4. Serveer de curry met het naanbrood en de salade
2. Halveer de eieren en voeg ze aan de saus toe. Laat deze nog ca. 10 min. sudderen.
3. Meng intussen voor de salade de mango, met de banaan, de appel, de ijsbergsla en het citroensap.
4. Serveer de curry met het naanbrood en de salade
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke vegetarische curry met een frisse salade vol fruit. Een lekkere combinatie die je zeker eens moet proberen!
Ingrediënten
2 el plantaardige olie
1 middelgrote ui
1 teen knoflook
100 g Patak's Tikka Masala currypasta
300 g doperwten
4 eieren, hardgekookt
1 mango
1 banaan
1 appel
1 handje ijsbergsla
2 el citroensap
1 pak naan
1 middelgrote ui
1 teen knoflook
100 g Patak's Tikka Masala currypasta
300 g doperwten
4 eieren, hardgekookt
1 mango
1 banaan
1 appel
1 handje ijsbergsla
2 el citroensap
1 pak naan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1487203
Homepage ID
2796575
Teller
647
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Vegetarisch