Wrap met bonen en guacamole

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 04/13/2021 - 09:50
Bereidingswijze
1. Snipper de ui fijn. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de avocado's, verwijder de pit met een mes en schep het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado in een kom met een vork tot een grove puree. Meng er 2 el tomatenblokjes, 1 el gesnipperde ui door en breng op smaak met versgemalen peper.

2. Meng voor de salsa de rest van de ui door de rest van de tomaat. Breng op smaak met versgemalen peper. Bewaar de guacamole en de salsa afgedekt in de koelkast tot gebruik.

3. Verwijder het vel van de chorizo en snijd het vlees in blokjes. Bak in een droge koekenpan de chorizo in 4 min. knapperig. Schep de chorizo in een kom en houd warm onder een deksel.
4. Verhit in de koekenpan 2 el olie en roerbak de groente in 4-8 min. beetgaar. Doe intussen bonen in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken. Voeg de bonen toe aan de groenten en verwarm al omscheppend 2 min.

5. Verhit intussen de grillpan. Verwarm de tortilla's 10-15 sec. aan elke kant. Leg de tortilla's op een bord en houd warm onder een schone theedoek of deksel.

6. Hak de koriander grof en doe het in een schaaltje. Schep het groentemengsel in een schaal. Zet de tortilla's, chorizo, groente, koriander, salsa en guacamole op tafel. Laat iedereen zijn eigen tortilla wraps vullen.
Afbeelding
Wrap met bonen en guacamole
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vullen, rollen en smullen! Probeer deze gegrilde tortilla wraps met bonen en guacamole eens. 
Ingrediënten

1 ui
5 trostomaten
2 avocado's
125 g chorizo (hele worst)
2 el zonnebloemolie
400 g Mexicaanse roerbakmix
400 g zwarte bonen uit blik
8 tortilla's naturel
15 g koriander

Hulpmiddelen & keukengerei
grillpan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1487201
Homepage ID
2796575
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
jumbosupermarkten