Italiaanse salade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/29/2020 - 16:53
Bereidingswijze
Maak een dressing naar eigen smaak of klop een dressing van 1 el witte balsamicoazijn, een flinke kneep agavesiroop, peper en zout gedroogde dille en wat olie van de zongedroogde tomaatjes door elkaar.( Proef, ik maak dit op gevoel en proef ook altijd )

Marineer de gehalveerde bolletjes mozzarella in wat peper, zout en olie van zongedroogde tomaatjes.

Verdeel de gemengde salade en de rucola over 4 bordjes. Werk af met de gemarineerde mozzarella, de serranoham, zongedroogde tomaatjes , pijnboompitjes en druppel er de dressing over.
Afbeelding
Italiaanse salade
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij een Italiaanse maaltijd. Bijvoorbeeld als bijgerecht bij de Italiaanse kabeljauwhaas.

Kabeljauwhaas-in-italiaanse-saus-gestoofd
Ingrediƫnten
150 gram gemengde sla
50 gram rucola
2 el licht geroosterde pijnboom pitten
4 plakjes serranoham in reepjes gesneden
8 bolletjes mozzarella gehalveerd of in vieren gedeeld
3 zongedroogde tomaatjes in stukjes gesneden
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank en mes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1483811
Homepage ID
2796273
Teller
1
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Keukensloofje47