Kabeljauwhaas in Italiaanse saus gestoofd.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/29/2020 - 15:46
Bereidingswijze
Verwarm de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflooksnippers totdat ze verkleuren. Voeg dan de tomatenblokjes, de olijfringetjes, de witte wijn, de gesnipperde bladpeterselie en de Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met zwarte peper en eventueel zout. Laat de saus zachtjes 5 minuten pruttelen.

Leg de kabeljauwhaas erbij in de saus en laat ( afhankelijk van de dikte) circa 10-12 minuten zachtjes garen .
Serveer de kabeljauw met de saus uit de pan en geef er pasta naar keuze met eventueel een Italiaanse salade erbij.
Afbeelding
Kabeljauwhaas in Italiaanse saus gestoofd.
Kabeljauwhaas in Italiaanse saus gestoofd.
Kabeljauwhaas in Italiaanse saus gestoofd.
Kabeljauwhaas in Italiaanse saus gestoofd.
Kabeljauwhaas in Italiaanse saus gestoofd.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
En heel goed voor te bereiden gerecht als je gasten hebt. De saus kun je van te voren al bereiden. Even warmen en de kabeljauw erin. Ondertussen kun je een pasta naar keuze bereiden en eventueeel een Italiaans getinte salade erbij maken.


Italiaanse-salade
Ingrediƫnten
4 kabeljauwhaas van 120-150 gram
400 gr tomatenblokjes uit blik
120 ml droge witte wijn
30 ml olijfolie
70 gr zwarte olijven in ringetjes
1 kleine ui gesnipperd
2 teentjes knoflook gesnipperd
2 theelepeltjes Italiaanse kruiden
1 el blad peterselie, fijngesneden
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank, mes, pan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1483807
Homepage ID
2796273
Teller
101
Bron
Low Carb chef eigen tekst en foto's iets aangepast
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Keukensloofje47