Zalm carpaccio met grapefruitdressing.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/29/2020 - 15:17
Bereidingswijze
Verdeel de rucola en de gerookte zalm over een schaal. Klop een dressing van het grapefruitsap, de rodewijnazijn en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de rode ui toe aan de dressing. Laat 5 minuten staan. Snijd de grapefruit in dunne partjes en leg deze op de zalm. Bestrooi met dille. Besprenkel met de dressing en serveer direct.
Afbeelding
Zalm carpaccio met grapefruitdressing.
Zalm carpaccio met grapefruitdressing.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel te bereiden voorgerecht ideaal met de drukke kerstdagen
Ingrediƫnten
75 gram rucola
200 gram gerookte zalm
2 eetlepels grapefruitsap
1 eetlepel rodewijnazijn
2 eetlepels olijfolie
0.5 rode ui (in ringen)
0.5 grapefruit
2 theelepels dille (gehakt)
Leuke tips
Serveer op een mooi bord .
heb zelf op zwarte bordjes gepresenteerd is een mooie kleurencombinatie .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1483805
Homepage ID
842916
Teller
56
Bron
Hoogvliet boodschappen en het recept gemaakt!!
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
riawes