Mosselen Buzaru

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/29/2020 - 14:52
Bereidingswijze
Was de mosselen.
Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en voeg dan tomaat en mosselen toe.
Doe dan de peterselie erbij en leg de schijfjes citroen erop.
Bestrooi het geheel met de peterselie.
Na een minuut of vijf gaan de mosselen open, giet nu de wijn erbij, peper en zout.
Dit nog even laten koken, het broodkruim erover en klaar.
Afbeelding
Mosselen Buzaru
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk gerecht uit de balkan
Ingrediƫnten
2 kg mosselen
olijfolie
6 teentjes knoflook
1 citroen in schijfjes
1eetlepe gehakte peterselie
peper
zout
2 dl droge witte wijn
1 vleestomaat in stukjes
1 eetlepel broodkruim
Leuke tips
Heerlijk met frietjes of stokbrood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Balkan
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1483801
Homepage ID
2881635
Teller
0
Bron
ajvar.nl
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
JohnPolman1