Zalige Zalm Caprese uit de oven en een vleugje zwarte olijven crumble.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/30/2020 - 20:25
Bereidingswijze
Snij de voorgekookte aardappelen in plakjes.
Vet de bodem van 1 grote of 2 kleine ovenschaaltjes in met olijfolie.

Bedek de bodem met plakjes aardappel.
Leg er de zalmfilet op . Bestrooi met peper en zout.
Verdeel er de plakjes tomaat en mozzarella over. Bestrooi met peper en zout.
Dan daarop de gesnipperde basilicum.

Schuif de schaal of schaaltjes voor 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Garneer de schaaltjes met blaadjes verse basilicum en eventueel wat zwarte olijven crumble.
Afbeelding
Zalige Zalm Caprese uit de oven en een vleugje zwarte olijven crumble.
Zalige Zalm Caprese uit de oven en een vleugje zwarte olijven crumble.
Zalige Zalm Caprese uit de oven en een vleugje zwarte olijven crumble.
Zalige Zalm Caprese uit de oven en een vleugje zwarte olijven crumble.
Zalige Zalm Caprese uit de oven en een vleugje zwarte olijven crumble.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Omdat ik wel verwacht had, dat het middagbezoek wel zou blijven plakken :)had ik uit voorzorg een ovenschoteltje ingepland. Helemaal voorbereid en nadat het bezoek afscheid had genomen , kon dat ovenschoteltje voor 20-25  minuten in de oven en wij aan tafel :)
Fijn, dat ik dit heerlijke , zwarte goedje weer eens uit de kast kon halen om dit recept wat op te leuken.
Smakelijk-zwart-olijven-crumble-poeder
 
Ingrediënten
Circa 500 gram gekookte aardappeltjes in plakken
1 bol ( liefst) buffelmozzarella in plakken
peper en zout
2-3 grote trostomaten in plakken
2 stuks zalm filet van 150 gram
gesnipperde verse basilicum
zwarte olijven crumble.( optie)
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschoteltjes. snijplank en mes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1482389
Homepage ID
2796273
Teller
263
Bron
Libelle lekker, maar eigen tekst en foto's en een kleine eigen inbreng
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Keukensloofje47