Gemarineerde meloen met viognierwijn en dragon

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 08/09/2020 - 09:31
Bereidingswijze
1 Snij de meloen in fijne schijfjes en overgiet met de wijn.
2 Maal er flink wat peper over en strooi er de gehakte dragon bij.
3 Serveer met de ham en versier met wat kervel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxChef Piet Huysentruyt: “Ik hou van meloen, met ham, in een soepje of gegrild. Bij gegrilde meloen laat ik wat wijn met suiker en sinaasappelsap inkoken tot siroop. Ik serveer de gegrilde meloen met de siroop en een bolletje ijs.”
Ingrediënten
1 meloen
4 plakjes gedroogde ham
2 el dragon (gehakt)
verse kervel
40 cl witte wijn (viognier- of een andere droge witte wijn )
zwarte peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1481307
Homepage ID
1090993
Teller
22
Bron
libelle - chef = Piet Huysentruyt
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester