Gazpacho van meloen met ham-mozzarellaspiesjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 08/09/2020 - 09:21
Bereidingswijze
1 Haal met een parisiennelepel bolletjes uit ½ meloen. Pureer de rest van het vruchtvlees samen met de geitenkaas en knoflook in een blender. Kruid met peper en zout. Vul eventueel aan met wat water. Zeef en zet koel weg.
2 Maak spiesjes door er afwisselend een meloenbolletje, mozzarellabolletje en wat samengevouwen ham en basilicum op te prikken.
3 Giet de gazpacho in mooie glaasjes. Leg er telkens een spiesje bovenop
Afbeelding
Gazpacho van meloen met ham-mozzarellaspiesjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en een =18pxideaal hapje op je zomerse buffet.
Ingrediënten
2 meloenen (type de Cavaillon)
150 g geitenkaas (doux)
1 knoflook teentje
8 bolletjes mozzarella (petites)
200 g gerookte ham
1 handje basilicum handje
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
spiesjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1481303
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester