AARDAPPELSALADE MET AVOCADO

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 07/12/2020 - 08:44
Bereidingswijze
-Schil de aardappelen en snij ze in gelijke blokjes van 2 x 2 centimeter. Kook ze beetgaar in gezouten water in 15-18 minuten. Giet af en laat afkoelen.
-Kook de eieren hard.
-Snij de rode ui in fijne plakjes.
-Snij de rode paprika in fijne blokjes.
-Rasp de zeste van de limoen.
-Schil en snij de avocado in blokjes, besprenkel met het sap van 1 limoen.
-Hak de koriander fijn.
-Snij de hardgekookte eitjes in blokjes.
Maak de dressing:
-Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise en ciderazijn. Kruid goed af met peper en zout.

-Meng de afgekoelde aardappelen met de dressing, de paprikablokjes, de rode ui, de koriander, de zeste van limoen, de chilivlokken onder mekaar. Kruid met peper en zout.
Schep er dan voorzichtig de blokjes avocado onder.
Afbeelding
AARDAPPELSALADE MET AVOCADO
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een klassieke aardappelsalade met een twist: met lekkere blokjes avocado. Perfect als bijgerecht bij een barbecue!
Ingrediënten
1 kg aardappel
2 el ciderazijn
200 ml Griekse yoghurt
200 ml mayonaise
4 eieren
2 avocado's
1 rode ui
½ bosje koriander
1 kl chilivlokken
1 rode paprika
1 limoen
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1480719
Homepage ID
1090993
Teller
97
Bron
15gram
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester