Bereidingswijze
Schil de aardappelen, ik maak er schijfjes van.
Kook de aardappel en boerenkool bovenop 5 min.
Dan de rookworst bovenop en kook dit nog eens 25 minuten gaar.
Ondertussen fruit je de ui met boter en Bonenkruid. Hak de noten grof.
Stamp de boerenkool en aardappelen roer hierna de uien er doorheen.
Als alles op het bord bestrooi je de walnoten over de stampot.
Kook de aardappel en boerenkool bovenop 5 min.
Dan de rookworst bovenop en kook dit nog eens 25 minuten gaar.
Ondertussen fruit je de ui met boter en Bonenkruid. Hak de noten grof.
Stamp de boerenkool en aardappelen roer hierna de uien er doorheen.
Als alles op het bord bestrooi je de walnoten over de stampot.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verzonnen op een dag dat ik veel trek had in noten! En bedacht mij dat noten en boerenkool lekker samen konden smaken. Mijn dochter vond het lekkerder met noten
Ingrediƫnten
500 gr aardappelen
1 zak boerenkool
1 ui
Bonenkruid
Boter
Rookworst
En ja walnoten of hazelnoten een handje vol
1 zak boerenkool
1 ui
Bonenkruid
Boter
Rookworst
En ja walnoten of hazelnoten een handje vol
Hulpmiddelen & keukengerei
1 grote kookpan
Stampot stamper
Aardappelen schiller
Stampot stamper
Aardappelen schiller
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1476731
Homepage ID
2721155
Teller
1
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid