Bereidingswijze
Was en schil de wortel en snijd daar hele dunne reepjes van.
Meng de olijfolie en balsamico door elkaar
Leg de wortel en de rucola an het begin van elk plakje rosbief.
Besprenkel het met een beetje van het olijfolie-balsamicomengsel en rol dan voorzichtig op.
Breng eventueel op smaak met peper en zout
Meng de olijfolie en balsamico door elkaar
Leg de wortel en de rucola an het begin van elk plakje rosbief.
Besprenkel het met een beetje van het olijfolie-balsamicomengsel en rol dan voorzichtig op.
Breng eventueel op smaak met peper en zout
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub bi Lida 13 januari 2018
Ingrediƫnten
1/2 winterwortel
2 eetl olijfolie
1 eetl. balsamico
35 gram rucola
4 plakjes rosbief, iets dikker gesneden
peper en zout
2 eetl olijfolie
1 eetl. balsamico
35 gram rucola
4 plakjes rosbief, iets dikker gesneden
peper en zout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1476635
Homepage ID
1949664
Teller
8
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid