Bereidingswijze
Kook de eieren in 10 minuten hard. Snij voorzichtig een klein plakje van de onderkant zodat ze blijven staan. snij iets boven het midden het ei door en haal het eigeel eruit, vermeng dit met wat zout peper en mayonaise.
Snij het vruchtvlees van een klein tomaatje is kleine blokjes en doe dit ook door het eigeel mengsel.
vul het eitje met het eigeel mengsel, maak van de bieslook een handvat en doe langs het randje van het ei wat krulpeterselie
Snij het vruchtvlees van een klein tomaatje is kleine blokjes en doe dit ook door het eigeel mengsel.
vul het eitje met het eigeel mengsel, maak van de bieslook een handvat en doe langs het randje van het ei wat krulpeterselie
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub bij KB 16 maart 2018
Ingrediƫnten
4 eieren
mayonaise
krulpeterselie
bieslook
tomaatje
zout en peper
mayonaise
krulpeterselie
bieslook
tomaatje
zout en peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1476629
Homepage ID
1949664
Teller
15
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid