Prikkertje met zalm en kwartelei

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/25/2020 - 11:54
Bereidingswijze
1 Kook de kwarteleieren 4 à 5 min. Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen. Pel de kwarteleieren.
2 Snij ondertussen de zalm in 12 repen van ± 2 cm breed.
3 Doe de eidooier in een mengkom, samen met de mosterd en de azijn. Roer los met een vork. Voeg beetje bij beetje de arachideolie toe en blijf kloppen tot de mayonaise mooi gebonden is. Kruid met peper en zout.
4 Lepel wat mayonaise in het midden van elk reepje zalm. Verdeel er wat tuinkers over en leg er 1 kwartelei bovenop. Rol het zalmreepje op en steek vast met een prikkertje.
Afbeelding
Prikkertje met zalm en kwartelei
Aantal personen
12.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub bij KB 16 maart 2018
Ingrediënten
160 g gerookte zalm
1 bakjes tuinkers
12 kwarteleieren
1 eidooiers
1 koffielepel mosterd
2,,5 dl arachideolie
1 eetl. azijn
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1476617
Homepage ID
1949664
Teller
17
Bron
Colruyt
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
inlihaka
Gelegenheid