Bereidingswijze
Giet een laagje sinaasappelsap in een kom. Doop één voor één de lange vingers erin en leg ze op de bodem van een kleine schaal. Meng in een kom de mascarpone, 50 gram suiker, her vruchtvlees van 1 sinaasappel en wat fijngesneden munt.
Smeer een paar lepels van het mascarpone mengsel over de lange vingers, zodat ze helemaal bedekt zijn. Daarna weer een laagje lange vingers ( die doordrenkt zijn met sinaasappelsap ) en als laatste een laagje mascarpone. Maak het geheel af met een beetje verse munt en een snufje kaneel.
Smeer een paar lepels van het mascarpone mengsel over de lange vingers, zodat ze helemaal bedekt zijn. Daarna weer een laagje lange vingers ( die doordrenkt zijn met sinaasappelsap ) en als laatste een laagje mascarpone. Maak het geheel af met een beetje verse munt en een snufje kaneel.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub bij Inge 12 oktober 2018
Ingrediënten
1 pak lange vingers
100 ml sinaasappelsap
250 ml mascarpone
1 sinaasappel
50 gram suiker
verse munt
100 ml sinaasappelsap
250 ml mascarpone
1 sinaasappel
50 gram suiker
verse munt
Hulpmiddelen & keukengerei
schaal
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1476605
Homepage ID
1949664
Teller
4
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid