Bereidingswijze
Giet 15 gram poedersuiker in 5 cl lauwwarm water en roer om het te laten smelten. Voeg de kirsch toe. Leg de lange vingers op de bodem van de schaal en bedek met het poedersuikermengsel. Splits de eieren en klop het wit stijf met een snufje zout. Klop de eierdooiers met de rest van de poedersuiker en het zakje vanillesuiker in 2 a 3 minuten tot het lichtgeel ziet. Doe er de mascarpone bij en meng zorgvuldig. Schep er voorzichtig het stijfgeklopte eiwit door. Giet de helft van deze creme over de koekjesbodem, leg daarop de helft van de frambozen en daarop de rest van de creme. Dek af met plasticfolie en zet een nacht in de koelkast. Plaats de laatste frambozen 3 uur voor het serveren, dek af met plasticfolie en zet terug in de koelkast tot gebruik. Garneer met enkele muntblaadjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub KB 28-10-2009
Ingrediƫnten
350 gr frambozen
250 gr mascarpone
3 kakelverse eieren
100 gr poedersuiker
10 lange vingers
5 cl kirsch
1 zakje vanillesuiker
zout
250 gr mascarpone
3 kakelverse eieren
100 gr poedersuiker
10 lange vingers
5 cl kirsch
1 zakje vanillesuiker
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen schaal of cakevorm LET OP MOET 1 NACHT IN DE KOELKAST EN 3 UUR VOOR HET OPDIENEN VERSIEREN MET REST VAN DE FRAMBOZEN!!!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1476587
Homepage ID
1949664
Teller
6
Bron
Internet
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid