Griet met bietjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/24/2020 - 19:50
Bereidingswijze
Bietjes

Kook de gele bietjes 45 minuten en controleer of ze gaar zijn.
Griet

Kruid de grietfilet met zout en peper en bak deze in de boter.
Bietenjus

Breng de bietensap aan de kook en bind deze licht met de maïzena.
Breng op smaak met de visbouillon en monteer met wat olijfolie.
Opmaak

Leg de griet op het bord en spuit de aardappelpuree erbij.
Verdeel de bietjes samen met doperwten.
Schep de saus erbij en garneer met de zuring en de crazy pea.
Afbeelding
Griet met bietjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub bij KB 31-03-2017
Ingrediënten
Gele bietjes
Rode bietjes
Sinaasappelsap
Boter
Zout en peper
800 gr Grietfilet
Olijfolie
Maizena
Bietensap
Visbouillon ( vloeibaar )
Crazy pea cress
20 blaadjes Zuring
100 gr Doperwten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1476581
Homepage ID
1949664
Teller
6
Bron
internet
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
inlihaka
Gelegenheid