Bereidingswijze
Maak de advocado schoon en schil de appel, snijd beiden brunoise ( in blokjes ) maak aan met peper, zout en limoensap. Kook voor de balsamico stroop de balsamico in tot de gewenste dikte.
De coquilles even doogdeppen en bestrooien met peper en zout, bak ze in hete olijfolie circa 1 minuut per kant, laat even rusten.
Gebruik een langwerpig bord en leg het advocadomengsel in twee stekertjes op het bord.
Leg de coquilles daarop en leg in het midden de serranoham met een puntje witlof.
Maak met een lepel mooie strepen van de stroop op het bord.
De coquilles even doogdeppen en bestrooien met peper en zout, bak ze in hete olijfolie circa 1 minuut per kant, laat even rusten.
Gebruik een langwerpig bord en leg het advocadomengsel in twee stekertjes op het bord.
Leg de coquilles daarop en leg in het midden de serranoham met een puntje witlof.
Maak met een lepel mooie strepen van de stroop op het bord.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub 18 november 2009 bij KB
Ingrediƫnten
8 coquilles
1 advocado
3/4 granny smith appel
1 ons serranoham
klein flesje aceto balsamico
peper en zout
limoen
1 stronkje witlof
basillicumcress
1 advocado
3/4 granny smith appel
1 ons serranoham
klein flesje aceto balsamico
peper en zout
limoen
1 stronkje witlof
basillicumcress
Hulpmiddelen & keukengerei
2 ronde stekertjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1476533
Homepage ID
1949664
Teller
2
Bron
Wie is de chef
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid