Bereidingswijze
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem de pistachenoten uit de pan en laat afkoelen op een bord.
Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.
Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.
Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee. Garneer met blaadjes munt en serveer.
Schil ondertussen de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in plakjes.
Meng de mascarpone met de lemon curd en verdeel gelijkmatig over de zandbodems. Beleg de taartjes met de plakjes mango in een waaiervorm.
Hak de pistachenoten grof en bestrooi de taartjes ermee. Garneer met blaadjes munt en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub 16 maart 2018 bij KB
Ingrediënten
1 el ongezouten pistachenoten
1 eetrijpe mango
125 g mascarpone (zachte roomkaas)
2 el lemon curd
4 zandbodems
2 takjes verse munt
1 eetrijpe mango
125 g mascarpone (zachte roomkaas)
2 el lemon curd
4 zandbodems
2 takjes verse munt
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1476475
Homepage ID
1949664
Teller
4
Bron
Allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid