Gazpacho met komkommer en garnaal

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/20/2020 - 10:22
Bereidingswijze
Snijd dunne juliënne-reepjes van de komkommer (gebruik hiervoor evt. een rasp of keukenmachine).
Marineer de garnalen (minimaal 30 minuten) in een mengel van de olie en de kruidenmix.
Doe in elk glaasje ca. 10 reepjes komkommer. Schenk hierop de gazpacho.
Bak de garnalen in ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan totdat de mooi roze van kleur zijn. Keer ze tussentijds om.
Laat de garnalen iets afkoelen op twee velletjes keukenpapier en hang ze daarna op de rand van de glaasjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
12-04-2014 Eetclub
Ingrediënten
½ liter gazpacho (bijv. pakje van Olé)
12 grote rauwe garnalen
1 theelepel Kruidenmix met zout voor Scampi & Garnalen (Verstegen)
2 eetlepels olie (liever geen olijfolie)
Stukje komkommer van ca. 10 cm
4 amuseglaasjes
4 lepeltjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1476453
Homepage ID
1949664
Teller
3
Bron
internet
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
inlihaka
Gelegenheid