Bereidingswijze
Rasp de parmezaanse kaas fijn. Mix alle ingrediënten in een blender. Gebruik je een vijzel? Stamp dan eerst de platte peterselie, de walnoten, het zeezout en het teentje knoflook fijn. Voeg daarna de fijngeraspte parmezaanse kaas toe en de olijfolie. Meng alles goed.
Verwarm de oven voor op 220 °C. Smelt in een pan met antiaanbaklaag een klontje roomboter op middelhoog vuur. Kruid de coquille met wat zwarte peper en bak elke kant 15 seconden in de warme pan. Leg de coquilles in een braadslee met antiaanbaklaag of vet de braadslee in. 
Meng 4 eetlepels walnotenpesto met 4 eetlepels panko. Verdeel dit over de coquilles. Zet de braadslee 3 minuten bovenin de oven op 220 °C.
Serveer meteen!
Verwarm de oven voor op 220 °C. Smelt in een pan met antiaanbaklaag een klontje roomboter op middelhoog vuur. Kruid de coquille met wat zwarte peper en bak elke kant 15 seconden in de warme pan. Leg de coquilles in een braadslee met antiaanbaklaag of vet de braadslee in. 
Meng 4 eetlepels walnotenpesto met 4 eetlepels panko. Verdeel dit over de coquilles. Zet de braadslee 3 minuten bovenin de oven op 220 °C.
Serveer meteen!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
12 oktober 2018 eetclub bij Inge
Ingrediënten
Handvol platte peterselie
Handvol walnoten ( gepeld )
Snufje zeezout
1/2 knoflook
30 gram Parmezaanse kaas
200 ml extra vierge olijfolie
Voor de rest van het recept:
8 coquilles
Snufje peper
Klontje roomboter
4 eet panko
Handvol walnoten ( gepeld )
Snufje zeezout
1/2 knoflook
30 gram Parmezaanse kaas
200 ml extra vierge olijfolie
Voor de rest van het recept:
8 coquilles
Snufje peper
Klontje roomboter
4 eet panko
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1476447
Homepage ID
1949664
Teller
8
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid