Bereidingswijze
Snijd de courgette in kleine blokjes. Bak deze kort aan in een pan en breng ze op smaak met wat peper en zout. Leg 4 of 5 plakken carpaccio iets over elkaar op een snijplank of bord. Leg wat rucola in het midden. Schep wat courgette er op. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en voeg ook toe.
Bestrooi met een beetje parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Vouw de carpaccio naar binnen en zorg dat hij helemaal dicht is en draai hem om zodat er bol/bonbon ontstaat. Leg deze op een beetje rucola en garneer met wat courgette, kaas en pijnboompitten. Druppel er eventueel wat truffel of citroen mayonaise over.
Deze carpaccio bonbon is van te voren te maken en maximaal 2 uur te bewaren in de koelkast. Anders worden de rucola blaadjes slap.
Bestrooi met een beetje parmezaanse kaas en wat pijnboompitten. Vouw de carpaccio naar binnen en zorg dat hij helemaal dicht is en draai hem om zodat er bol/bonbon ontstaat. Leg deze op een beetje rucola en garneer met wat courgette, kaas en pijnboompitten. Druppel er eventueel wat truffel of citroen mayonaise over.
Deze carpaccio bonbon is van te voren te maken en maximaal 2 uur te bewaren in de koelkast. Anders worden de rucola blaadjes slap.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eetclub 19-05-2017 bij Hayley Anne
Ingrediënten
½ courgette
Ingredienten
200 gr tot 250 carpaccio
handje rucola
8 gedroogde tomaatjes
peper en zout
2 eetlepels parmezaanse kaas
2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
Optioneel: truffel of citroen mayonaise
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1476383
Homepage ID
1949664
Teller
9
Bron
Leuke recepten
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid