Bereidingswijze
Klop de bloem , zout suiker en zout door elkaar.
voeg nu de chocolade erbij en spatel door .
meng in een andere kom de eieren karnemelk de gesmolten boter en de vanilie suiker tot een glad beslag .
meng nu alles door elkaar en verhit het wafel ijzer om je wafels te bakken.
bakken ze goud krokant
voeg nu de chocolade erbij en spatel door .
meng in een andere kom de eieren karnemelk de gesmolten boter en de vanilie suiker tot een glad beslag .
meng nu alles door elkaar en verhit het wafel ijzer om je wafels te bakken.
bakken ze goud krokant
Afbeelding
Aantal personen
5.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
De allerlekkerste wafels maar wel bijzonder door de chocolade .. om te smullen
Ingrediënten
250 gram bloem
5 tl suiker
1 zakje vanilie suiker
1,5 tl bakpoeder
1/2 tl zout ( snufje )
2 kopjes karnemelk
2 eieren
stukje boter ongeveer 75 gr
1,5 kopje chocoschilvers neem daarvoor 50% cacao
5 tl suiker
1 zakje vanilie suiker
1,5 tl bakpoeder
1/2 tl zout ( snufje )
2 kopjes karnemelk
2 eieren
stukje boter ongeveer 75 gr
1,5 kopje chocoschilvers neem daarvoor 50% cacao
Hulpmiddelen & keukengerei
een wafelijzer
Leuke tips
lekker met vanillie ijs of warme kersen
of beide natuurlijk en verse slagroom .
of als je echt van chocolade houdt kan je nog chocolade verwaren en eroverheen gieten .
of beide natuurlijk en verse slagroom .
of als je echt van chocolade houdt kan je nog chocolade verwaren en eroverheen gieten .
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1475555
Homepage ID
2868001
Teller
9
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid