Maltagliato met gorgonzola en walnoot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/09/2019 - 09:29
Bereidingswijze
Verhit in een steelpan de kookroom en laat er de gorgonzola in smelten. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de pasta op de borden, schep er de saus over. Garneer met de walnoten en peterselie.
Afbeelding
Maltagliato met gorgonzola en walnoot
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Erg lekker en erg simpel
Ingrediënten

125 ml kookroom 20% vet (pakje à 250 ml)
85 g gorgonzola dolce BOB (pakje à 170 g)
250 g La Place verse pasta gorgonzola walnoot maltagliato (schaal à 250 g)
2 el gepelde ongezouten walnoten
0,5 platte peterselie (pakje à 15 g)
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1475531
Homepage ID
2593173
Teller
24
Bron
Jumbo supermarkten
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
chantalveraart
Gelegenheid