Ravolli Pasta met pangasiusfilet en danish blue

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 09/22/2019 - 13:48
Bereidingswijze
Kook de pasta en ravioli zoals het op de verpakking staat.
Snipper de ui en bak deze in de olijfolie even aan. Kruid de pangasius, snijd deze in grove stukken en voeg toe aan de ui. Voorzichtig roerbakken zodat de vis niet uit elkaar valt.. Zo gauw deze gaar is uit de pan halen.
Weer een beetje olie in de pan, paprika licht aanbakken, tomaat en spinazie toevoegen 5 minuten laten garen in de pan. Danish blue, tagliatellimix en melk toevoegen zodat er een mooie saus ontstaat. De pasta, ravioli, erdoor mengen, Vis, in stukljes gesneden olijfjes en zongedroogde tomaatjes er voorzichtig doorroeren.
Eet smakelijk.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept is ontstaan omdat we alleen ravioli vrij machtig vinden.Door gedeeltelijk "gewone"pasta toe te voegen krijg je een heerlijk colmpleet gerecht
Ingrediƫnten
1 pak verse ravioli met kaas en noten ,150 gram pasta ( Vlinder) 200 gram pangasius filet, 1 ui, 1/2 parika, 150 gr. diepvries spinazie, 2 tomaten, 10 olijfjes, zongedroogde tomaatjes, 75 gr. danish blue, half pakje mix voor tagliatelli roomsaus, 2 dl. melk, viskruiden. olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
hapjespan, kookpan, snijplank mes
Leuke tips
Je bord kan je opmaken met wat extra olijfjes en gekruimelde danish blue kaas.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1473843
Homepage ID
1337279
Teller
49
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
anneke99
Gelegenheid