Bereidingswijze
1. Doe een bodempje water in een steelpan (ongeveer een halve cm hoog)
2. Doe alle ingrediënten erbij en breng op middelhoog vuur al roerend aan de kook
3. Zet het vuur gelijk zacht en laat nog eventjes pruttelen
4. Proef of hij goed op smaak is en voeg eventueel nog wat sambal toe
2. Doe alle ingrediënten erbij en breng op middelhoog vuur al roerend aan de kook
3. Zet het vuur gelijk zacht en laat nog eventjes pruttelen
4. Proef of hij goed op smaak is en voeg eventueel nog wat sambal toe
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor bij de saté en/of nasi
Ingrediënten
4 eetlepels pindakaas
3 eetlepels ketjap
3 eetlepels ketchup
4 theelepels bruine basterdsuiker
1 teentje knoflook, geperst
1 theelepel, of meer, sambal
3 eetlepels ketjap
3 eetlepels ketchup
4 theelepels bruine basterdsuiker
1 teentje knoflook, geperst
1 theelepel, of meer, sambal
Hulpmiddelen & keukengerei
Steelpan
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1472301
Homepage ID
2059570
Teller
52
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid