Bereidingswijze
Verwarm je oven op 190C
Snijdt de pepers in de lengte door Schraap de zaadjes eruit.
Meng in een kom de rest behalve de bacon .
Vul de pepers met het kaas mengsel en wikkel er een plakje bacon omheen
Bak af tot bacon knapperig is ong. 10 minuten.
Natuurlijk serveren met een pint quinness, cheers!
Snijdt de pepers in de lengte door Schraap de zaadjes eruit.
Meng in een kom de rest behalve de bacon .
Vul de pepers met het kaas mengsel en wikkel er een plakje bacon omheen
Bak af tot bacon knapperig is ong. 10 minuten.
Natuurlijk serveren met een pint quinness, cheers!
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Jahaa bijna weer st patricks day, dus komt er een lekkere pittige snack als tegen hanger van alle quinness 😎
Kan op andere dagen natuurlijk ook gewoon hoor..
Kan op andere dagen natuurlijk ook gewoon hoor..
Ingrediënten
6 jalapeno peppers groot vers ( dus niet uit pot ) toko
300 gram room kaas naturel zacht
3 el. Geraspte cheddar pittig
6 lange plakken bacon in de lengte doorgesneden
60 gram. Bruine suiker
1 el. Mix voor chilli
300 gram room kaas naturel zacht
3 el. Geraspte cheddar pittig
6 lange plakken bacon in de lengte doorgesneden
60 gram. Bruine suiker
1 el. Mix voor chilli
Hulpmiddelen & keukengerei
Mengkom
Lepel
Oven
Bak schaal
Lepel
Oven
Bak schaal
Leuke tips
Kan ook met mini paprika, neem dan wel groene want het blijft st Patrick 😆
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1469079
Homepage ID
2289241
Teller
199
Bron
Taste of home
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid