Bereidingswijze
Kijk voor het volledige recept op mijn pagina www.kokenmetanita.com, of gebruik deze link om rechtstreeks naar het recept te gaan:
https://kokenmetanita.com/2017/04/17/panna-cotta-frambozencoulis/
https://kokenmetanita.com/2017/04/17/panna-cotta-frambozencoulis/
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit basisrecept is erg handig om te gebruiken als je een grote groep op bezoek hebt, want je kunt het al ruim van te voren klaarmaken en in de koelkast laten opstijven. Daarnaast ziet het er erg leuk uit in allemaal kleine glaasjes!
Ingrediënten
5 dl. slagroom
4 eetl. suiker
paar druppels vanille-extract/vanille aroma
3 blaadjes gelatine
250 gr. verse frambozen (diepvries kan evt. ook!)
zakje vanillesuiker
4 eetl. suiker
paar druppels vanille-extract/vanille aroma
3 blaadjes gelatine
250 gr. verse frambozen (diepvries kan evt. ook!)
zakje vanillesuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Plastic folie en kleine glaasjes (inhoud foto ca. 75 ml)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1452065
Homepage ID
2666529
Teller
1538
Bron
Het is een Italiaans basisrecept, wat veelvuldig wordt gebruikt
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid