Impossible lemon kokos pie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/15/2016 - 12:49
Bereidingswijze
Verwarm oven voor op 180 doe alle ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar , het is een zeer dun beslag dus alles blijf zich van elkaar scheiden maar dit hoort zo.
Giet het beslag in een ingevette en bloem bestoven quiche vorm ,of andere dichte bakvorm .bak het in het midden van de oven 45 minuten
Laat het buiten de oven afkoelen en zet het een hele nacht of voledige dag afgedekt weg.nu ontstaan er 3 laagjes.
Dit moet je doen om de custard laag te laten stollen doe je dit niet dan is het niet te snijden en te eten.valt uit elkaar
Serveer het met een lekkere dot slagroom
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het is een supermakkelijk taart, als je het beslag maakt denk je dit kan onmogelijk een taart worden
Maar er onstaan een taart met 3 laagjes een stevig kokoslaagje ,een cakelaagje en een custardlaagje  eigenlijk een miracle cake maar het smaakt heerlijk ,voordeel weinig vet en suiker
Ingrediënten
60 gr bloem, 110 gr geraspte kokos, 470 ml volle melk,4 eieren, half vanillestokje, 150 gr suiker, 8 eetl gesmolten boter, zest en sap van 1/2 citroen.
Hulpmiddelen & keukengerei
Garder, quiche vorm of andere dichte bakvorm van 26 cm , mengkom
Leuke tips
Ook lekker met warme kersensaus erbij
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1447057
Homepage ID
2239592
Teller
174
Bron
van pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Author Image
marianne2014
Gelegenheid