Bereidingswijze
-Giet de melk en het bruiswater in een grote mengkom
-Zeef hierboven de bloem
-Voeg de eieren, de vanillesuiker en het snuifje zout toe
-Roer alles goed onder mekaar tot een glad deeg
-Verhit een pannenkoekenpan met hierin een klontje boter op het vuur
-Giet een pollepel van het beslag in de pan
-Bak aan beide kanten goudbruin
-Besmeer de flensjes met een royale laag Nutella
-Zeef hierboven de bloem
-Voeg de eieren, de vanillesuiker en het snuifje zout toe
-Roer alles goed onder mekaar tot een glad deeg
-Verhit een pannenkoekenpan met hierin een klontje boter op het vuur
-Giet een pollepel van het beslag in de pan
-Bak aan beide kanten goudbruin
-Besmeer de flensjes met een royale laag Nutella
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Niet alleen de kids zijn er gek op......
Ingrediƫnten
165 gr bloem
250 ml melk
250 ml bruiswater
2 grote eieren
10 gr vanillesuiker
1 snuifje zout
1 pot Nutella
boter
250 ml melk
250 ml bruiswater
2 grote eieren
10 gr vanillesuiker
1 snuifje zout
1 pot Nutella
boter
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1439186
Homepage ID
1090993
Teller
496
Bron
Koken op hakken
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid