Bereidingswijze
Doe wat olie op een bakplaat. Leg er de gesneden courgette op en besprenkel met de overgebleven olie. Kaas op doen en enkele minuten onder een hete gril zetten.
Pijnboompitten er over heen doen.
Pijnboompitten er over heen doen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 courgettes, 100 gram versgemalen parmezaanse kaas, olijfolie, teentje knoflook, peper, pijnbompitten.
Leuke tips
Warm opdienen met stokbrood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
143289
Homepage ID
17758
Smaak
N
Teller
576
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de courgetees en snij met een kaasschaaf in dunne plakjes.
Vermeng de olijfolie met geperste knoflook en de peper.
Pijnboompitten roosteren.
Vermeng de olijfolie met geperste knoflook en de peper.
Pijnboompitten roosteren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid