Bereidingswijze
Als de visch verch is mag men hem zoowel in warm als in koud water op het vuur stellen.Is hij niet zeer versch meer,men laat vooreerst het water heet worden,opdat de visch niet lang zou weekenzonder te koken.
Stel de tarbot op het vuur in eenen ketel geschikt naar hare grootte,en dien gij zooveel mogelijk met water vult.Zout dit water behoorlijk,en zoodra de zieding begint,dek den ketel en stel hem op de grond.
Men stelle altijd den visch op het vuur drie kwartiers alvorens hem op dienenopdat de hitte van het water tijd hebbe om tot in de dikste deelen van den visch door te dringen.
Stel de tarbot op het vuur in eenen ketel geschikt naar hare grootte,en dien gij zooveel mogelijk met water vult.Zout dit water behoorlijk,en zoodra de zieding begint,dek den ketel en stel hem op de grond.
Men stelle altijd den visch op het vuur drie kwartiers alvorens hem op dienenopdat de hitte van het water tijd hebbe om tot in de dikste deelen van den visch door te dringen.
Vertel iets leuks over dit recept
oud recept van visch.
Ingrediƫnten
visch,kruiden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
142744
Homepage ID
7478
Smaak
N
Teller
217
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid