Bereidingswijze
Marineer een stuk gedurende 24 uren in eene marinade bestaande uit gewonen azijn,een weinig tijm,een half laurierblad,2 kruidnagels,grove poedersuiker en peper.
Rol het vleesch in de bloem,doe het in eene terrine met een goed stuk boter,de marinade,een weinig water,6 eieren en het nodige zout.
Dek een terrine;omring het deksel met deeg en laat gedurende 2 1/2 tot 3 uur,volgens de grootte van het stuk ossenvleesch,in de oven bakken.
Rol het vleesch in de bloem,doe het in eene terrine met een goed stuk boter,de marinade,een weinig water,6 eieren en het nodige zout.
Dek een terrine;omring het deksel met deeg en laat gedurende 2 1/2 tot 3 uur,volgens de grootte van het stuk ossenvleesch,in de oven bakken.
Vertel iets leuks over dit recept
Recept uit 1856
Ingrediƫnten
Ossen vleesch
Marinade
boter bloem
kruiden
Marinade
boter bloem
kruiden
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
142518
Homepage ID
7478
Smaak
P
Teller
482
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid