Bereidingswijze
Men kan den tijd dat de roastbief moet braden niet vast bepalen.Dit hangt af van de grootte van het stuk en de hitte van de oven.
Verschaf u een stuk rundsvleesch,waarvan een deel van de filet kleeft.Is het vleesch vet,steek het in den oven met peper en zout.Is het niet vet genoeg voeg er boter bij.
In den beginne moet het vuur gematigd zijn;om het stuk geheel genoeg te doen worden,laat men het heviger aangaan.Het vleesch is genoeg als het vast is wanneer men het aanraakt,en als de jeugd eruit vloeit.
Alvorens op te dienen,neemt men een deel van het vet weg en men verzekert zich of de jeugd genoeg gepeperd en gezouten is.
Verschaf u een stuk rundsvleesch,waarvan een deel van de filet kleeft.Is het vleesch vet,steek het in den oven met peper en zout.Is het niet vet genoeg voeg er boter bij.
In den beginne moet het vuur gematigd zijn;om het stuk geheel genoeg te doen worden,laat men het heviger aangaan.Het vleesch is genoeg als het vast is wanneer men het aanraakt,en als de jeugd eruit vloeit.
Alvorens op te dienen,neemt men een deel van het vet weg en men verzekert zich of de jeugd genoeg gepeperd en gezouten is.
Vertel iets leuks over dit recept
Al de gerechten op mijn homepage zijn van voor 1890
Ingrediƫnten
rundsvleesch
boetr
kruiden
boetr
kruiden
Leuke tips
zeer lekker met krokketjes en erwten en wortelen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
142407
Homepage ID
7478
Smaak
P
Teller
1067
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid