Magere Godardsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 06/07/1999 - 11:39
Bereidingswijze
Voeg Cayennepeper,citroensap en een weinig suiker bij de vorige saus,en gij bekomt eene magere Godardsaus,welke ken opgedient worden met eene snede zalm,steur of karper.
Al deze soort van visch worden in den oven gebraden met boter,peper en zout.Als de visch genoeg is,legt men hem op de schotel met belegsel.
Ingrediƫnten
cayennepeper
citroensap
suiker
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
142373
Homepage ID
7478
Smaak
P
Teller
470
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
janbe
Gelegenheid