Magere Chambordsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 06/07/1999 - 11:29
Bereidingswijze
Neem gebonden vischsaus(zie vorig artikel)
Doe er in boter gestoofde kampernoelien met haar sap bij,alsook in schijven gesneden truffels,morillen,vischballekens(quenelles),
een half glas Madera-wijn en een weinig peper.
Laat dit alles eenige minuten koken.Roer zonder ophouden.Als ge gaat opdienen,doe in de saus nog een weinig versche boter en het sap van de visch waarmede men ze ter tafel brengt, alsook citroensap.
Doorgaans bezet men den schotel met Maaskreeften,waarmede men gewoonlijk Chambordsaus volledigt.
Ingrediƫnten
Gebonden vischsaus(zie vorig gerecht)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
142370
Homepage ID
7478
Smaak
P
Teller
370
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
janbe
Gelegenheid