Bereidingswijze
Kook de maiskolven ongeveer 20 minuten in water met iets suiker.
Haal ze uit het water en prik ze aan een maisprikker of vork. Smeer ze rondom in met mayonaise en bestrooi ze met geraspte kaas en chilipoeder.
Haal ze uit het water en prik ze aan een maisprikker of vork. Smeer ze rondom in met mayonaise en bestrooi ze met geraspte kaas en chilipoeder.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke gekookte maiskolf ingesmeerd met mayonaise en bestrooid met geraspte kaas en chilipoeder.
In Mexico staan ze op straat, met een leuk wagentje, deze warme maiskolven te verkopen, heerlijk!
In Mexico staan ze op straat, met een leuk wagentje, deze warme maiskolven te verkopen, heerlijk!
Ingrediƫnten
Per persoon 1 maiskolf
mayonaise
geraspte kaas
chilipoeder
suiker
mayonaise
geraspte kaas
chilipoeder
suiker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Recept ID
1392431
Homepage ID
1973672
Teller
8332
Bron
gegeten in mexico
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de maiskolven schoon
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid