Bereidingswijze
Laat alle ingrediënten op kamertemperatuur komen voordat je begint met mengen.
Voeg de olie langzaam toe.
Blijf roeren totdat alle olie is opgenomen in het mengsel.
Voeg de olie langzaam toe.
Blijf roeren totdat alle olie is opgenomen in het mengsel.
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediënten
Ik zet er ook maar even mijn patatrecept bij :
http://www.smulweb.nl/1320576/koken/recept/Eigen-gemaakte-patat#Reacties
http://www.smulweb.nl/1320576/koken/recept/Eigen-gemaakte-patat#Reacties
Leuke tips
Maak met een paar teentjes fijn gehakte knoflook een heerlijke aioli
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1390681
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
3046
Drank
Uit
Bookmarked
52
Aantal reacties
8
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
2 Eidooiers-splitsen
(van het eiwit als je dat opklopt met wat suiker ,kun je het zo afbakken in de oven en het verkruimelen en er met wat opgeklopte slagroom er meteen een lekker toetje van maken ;)
1 Theelepel dijonmosterd
1 Theelepel witte wijnazijn
Circa 2 ½ dl zonnebloem- of maïsolie of olijfolie
2 Theelepels citroensap
Zeezout
Peper
Kom
Garde
Maatbeker
Vochtige theedoek- tegen het verschuiven van de kom
Blender of mixer
(van het eiwit als je dat opklopt met wat suiker ,kun je het zo afbakken in de oven en het verkruimelen en er met wat opgeklopte slagroom er meteen een lekker toetje van maken ;)
1 Theelepel dijonmosterd
1 Theelepel witte wijnazijn
Circa 2 ½ dl zonnebloem- of maïsolie of olijfolie
2 Theelepels citroensap
Zeezout
Peper
Kom
Garde
Maatbeker
Vochtige theedoek- tegen het verschuiven van de kom
Blender of mixer
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid