Bereidingswijze
Schil de ananas en snij in dunne plakken. Bestrooi met poedersuiker, leg ze op de grill en laat 10 minuten karameliseren. Verwarm het water, de suiker en 3/4 van het doosje frambozen op een laag vuur. Pureer dit goed en voeg wat oranjebloesemdruppels toe. Serveer bij de ananas met de resterende frambozen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 ananas
1 doosje frambozen
poedersuiker
1 tl fijne suiker
enkele druppels oranjebloesem
3 el water
1 doosje frambozen
poedersuiker
1 tl fijne suiker
enkele druppels oranjebloesem
3 el water
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1380308
Homepage ID
1341299
Teller
712
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Klant
lg
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid