Bereidingswijze
Pangafilets:
Filets kruiden met zout en peper. Strooi hierna een beetje paneermeel en Parmezaanse kaas over de filets. Dit laatste voor een krokant laagje.
Knip de peterselie in stukjes en strooi deze als laatste erover.
Bak de filets ca. 15 min in de voorverwarmde oven.
Saus voor bij de vis:
Snipper de lente-uitjes en bak deze in de boter. Als de uitjes glazig zijn, afblussen met witte wijn, gemalen peper erbij en de creme fraiche toevoegen. Het geheel goed mengen en vervolgens de gerookte zalm (in snippers gesneden) toevoegen. Even laten doorwarmen en de saus kan opgediend worden.
Filets kruiden met zout en peper. Strooi hierna een beetje paneermeel en Parmezaanse kaas over de filets. Dit laatste voor een krokant laagje.
Knip de peterselie in stukjes en strooi deze als laatste erover.
Bak de filets ca. 15 min in de voorverwarmde oven.
Saus voor bij de vis:
Snipper de lente-uitjes en bak deze in de boter. Als de uitjes glazig zijn, afblussen met witte wijn, gemalen peper erbij en de creme fraiche toevoegen. Het geheel goed mengen en vervolgens de gerookte zalm (in snippers gesneden) toevoegen. Even laten doorwarmen en de saus kan opgediend worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke Pangafilet met zalmsnippers en saus
Ingrediƫnten
4 stuks Pangafilets
Zout
Peper
Klein bosje peterselie
Benodigdheden voor de saus:
Bosje Lente-uitjes
200 gram Gerookte zalm
150 cc Witte wijn
125 cc Creme fraiche
Peper
Boter
Zout
Peper
Klein bosje peterselie
Benodigdheden voor de saus:
Bosje Lente-uitjes
200 gram Gerookte zalm
150 cc Witte wijn
125 cc Creme fraiche
Peper
Boter
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1376238
Homepage ID
51801
Smaak
R
Teller
6646
Bron
Gegeten bij B&B-Cortijo la Residencia in Nerja - Spanje
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid