Bereidingswijze
Bak de sneetjes brood in olijfolie tot ze van beide kanten mooi bruin zijn.
Snijd ze vervolgens in kleine stukjes. Dit zijn uw zelfgemaakte croutons.
Breng 1 liter kippenbouillon aan de kook en laat deze 10 minuten koken.
Verdeel ondertussen de fijn gesneden knoflook en de geraspte kaas over 4 soepkommen (eventueel met een snufje peper & zout).
Wanneer de bouillon 10 heeft staan koken, schenkt u dan de bouillon in de kommen.
Verdeel ten slotte de croutons over de soep en voila!
Snijd ze vervolgens in kleine stukjes. Dit zijn uw zelfgemaakte croutons.
Breng 1 liter kippenbouillon aan de kook en laat deze 10 minuten koken.
Verdeel ondertussen de fijn gesneden knoflook en de geraspte kaas over 4 soepkommen (eventueel met een snufje peper & zout).
Wanneer de bouillon 10 heeft staan koken, schenkt u dan de bouillon in de kommen.
Verdeel ten slotte de croutons over de soep en voila!
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 liter kippenbouillon
6 teentjes knoflook
peper & zout
100 gram geraspte kaas
2 sneetjes brood
olijfolie
6 teentjes knoflook
peper & zout
100 gram geraspte kaas
2 sneetjes brood
olijfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Tsjechisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1366545
Homepage ID
1892896
Smaak
H
Teller
2482
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de 6 teentjes knoflook zo fijn mogelijk
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid