Bereidingswijze
De melk met de boter, het zout, de likeur en 20 g suiker, aan de kook brengen en daarin de bloem strooien. Roeren totdat het deeg loslaat van de panwanden.
Het deeg in een kom doen en een voor een de eieren erbij doen. Kleine bolletjes van het deeg maken en in de hete frituurolie laten vallen. Na een poosje omdraaien, als ze mooi goud-bruin zijn uit de olie halen en op een vel keukenpapier leggen. Bestrooi ze met poedersuiker en leg ze op een schaal.
Het deeg in een kom doen en een voor een de eieren erbij doen. Kleine bolletjes van het deeg maken en in de hete frituurolie laten vallen. Na een poosje omdraaien, als ze mooi goud-bruin zijn uit de olie halen en op een vel keukenpapier leggen. Bestrooi ze met poedersuiker en leg ze op een schaal.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een geheel ander beslag dan normaalgesproken gemaakt wordt
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
136261
Homepage ID
8427
Smaak
Z
Teller
1017
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid