Bereidingswijze
De coquilles in dunne plakjes snijden en op een plaat leggen. De marinade goed mengen en op de coquilles naperen.
De rauwe zalm hakken met een mes (geen cutter)en de marinade eraan toevoegen en goed mengen.
De veldsla wassen.
De rauwe zalm hakken met een mes (geen cutter)en de marinade eraan toevoegen en goed mengen.
De veldsla wassen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk voorgerecht
Ingrediƫnten
10 rauwe st jacobschelpen - 300 gr rauwe zalm - 40 gr caviaar of lompviseieren - 50 gr veldsla - 4 sneden toastbrood
Leuke tips
Schik de tartaar van zalm in het midden van het bord, de coquilles en de veldsla ernaast.
Afwerken met basilicum, dille en caviaar
Afwerken met basilicum, dille en caviaar
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
135960
Homepage ID
6963
Smaak
Q
Teller
1978
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
marinade st jacobs : 5 cl olijfolie, 1 limoen,pezo
marinade zalm : 1 gehakte sjalot, 1/4 gehakte peterselie, 100 ml olijfolie, 1 a 2 limoenen, 1/4 dille, 1/4 basilicumblaadjes, pezo
marinade zalm : 1 gehakte sjalot, 1/4 gehakte peterselie, 100 ml olijfolie, 1 a 2 limoenen, 1/4 dille, 1/4 basilicumblaadjes, pezo
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid