Bereidingswijze
LAAT DE SLAGROOMSOESJES ONTDOOIEN VOLGENS DE AANWIJZINGEN OP DE VERPAKKING.
LEG DE ONTDOOIDE PLAKJES BLADERDEEG OP ELKAAR EN ROL ZE UIT TOT EEN CIRKEL VAN CA. 25 CM DOORSNEDE. LEG HET DEEG OP EEN VOCHTIGE BAKPLAAT, PRIK HET HIER EN DAAR IN MET EEN VORK EN BESTRIJK HET MET HET EIGEEL.
BAK DE BODEM IN EEN VOORVERWARMDE OVEN (200 GRADEN) IN CA. 20 MINUTEN GOUDBRUIN EN KNAPPERIG. LAAT HEM AFKOELEN EN LEG HEM OP EEN SCHAAL.
ROER VAN DE POEDERSUIKER MET HEEL WEINIG WATER EEN TAAI GLAZUUR. DOOP STEEDS DE ONDERKANT VAN DE SOESJES IN DE GLAZUUR EN STAPEL DE SOESJES ALS EEN TOREN OP DE BODEM.
BEWAAR DE TAART TOT GEBRUIK IN DE KOELKAST EN BESTUIF HEM MET DE POEDERSUIKER UIT DE VERPAKKING. KLOP DE SLAGROOM STIJF MET SUIKER NAAR SMAAK EN DOE HEM OVER IN EEN SPUITZAK MET GROVE SPUITMOND.
SPUIT MOOIE TOEFJES VAN DE ROOM TUSSEN DE SOESJES EN GARNEER MET DE ROOSJES EN DE ZILVEREN PARELTJES.
LEG DE ONTDOOIDE PLAKJES BLADERDEEG OP ELKAAR EN ROL ZE UIT TOT EEN CIRKEL VAN CA. 25 CM DOORSNEDE. LEG HET DEEG OP EEN VOCHTIGE BAKPLAAT, PRIK HET HIER EN DAAR IN MET EEN VORK EN BESTRIJK HET MET HET EIGEEL.
BAK DE BODEM IN EEN VOORVERWARMDE OVEN (200 GRADEN) IN CA. 20 MINUTEN GOUDBRUIN EN KNAPPERIG. LAAT HEM AFKOELEN EN LEG HEM OP EEN SCHAAL.
ROER VAN DE POEDERSUIKER MET HEEL WEINIG WATER EEN TAAI GLAZUUR. DOOP STEEDS DE ONDERKANT VAN DE SOESJES IN DE GLAZUUR EN STAPEL DE SOESJES ALS EEN TOREN OP DE BODEM.
BEWAAR DE TAART TOT GEBRUIK IN DE KOELKAST EN BESTUIF HEM MET DE POEDERSUIKER UIT DE VERPAKKING. KLOP DE SLAGROOM STIJF MET SUIKER NAAR SMAAK EN DOE HEM OVER IN EEN SPUITZAK MET GROVE SPUITMOND.
SPUIT MOOIE TOEFJES VAN DE ROOM TUSSEN DE SOESJES EN GARNEER MET DE ROOSJES EN DE ZILVEREN PARELTJES.
Vertel iets leuks over dit recept
EEN SOEZENTOREN ALS ROMANTISCH DESSERT.
VERRAS JE GELIEFDE MET EEN ROMANTISCH DESSERT VOOR HET NIEUWE JAAR OF VOOR VALENTIJNSDAG.
VERRAS JE GELIEFDE MET EEN ROMANTISCH DESSERT VOOR HET NIEUWE JAAR OF VOOR VALENTIJNSDAG.
Ingrediƫnten
3 BLAADJES DIEPVRIES BLADERDEEG, 1 EIDOOIER,
2 DOZEN DIEPVRIES SLAGROOMSOESJES, 1 EIGEEL, 200 GR POEDERSUIKER, 1/8L SLAGROOM, SUIKER NAAR SMAAK, CA. 15 MARSEPEINEN RODE ROOSJES, ZILVEREN PARELS.
2 DOZEN DIEPVRIES SLAGROOMSOESJES, 1 EIGEEL, 200 GR POEDERSUIKER, 1/8L SLAGROOM, SUIKER NAAR SMAAK, CA. 15 MARSEPEINEN RODE ROOSJES, ZILVEREN PARELS.
Hulpmiddelen & keukengerei
EEN SCHAAL EN EEN GARNEERSPUIT MET GROVE SPUITMOND.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
130798
Homepage ID
17521
Smaak
Z
Teller
5556
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
VERWARM DE OVEN VOOR OP 200 GRADEN.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid