cafe benedictine

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/29/1998 - 00:00
Bereidingswijze
doe de scheut benedictine in het glas; eventueel eerst de basterdsuiker, als je van zoet houdt; giet er nu de koffie op; daarna heel voorzichtig de slagroom erop gieten, eventueel over de bolle kant van een eetlepel; de slagroom dient halfstijf te zijn
Ingrediƫnten
Koffie, Dom Benedictine
Leuke tips
wij serveren het altijd in speciale, groene, stenen bekers, speciaal voor Benedictine (we hebben ze al lang, weet niet meer waar ik ze vandaan heb); eventueel afmaken door cacaopoeder erop te strooien
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297750
Homepage ID
405
Teller
1704
Waardering aantal
0
Waardering
0
Basis
B
Samenstelling

een koffiekop hete en iets sterkere koffie
flinke scheut Benedictine
0,2 dl slagroom
voor zoetekouwers: een beetje basterdsuiker

Drank
Aan
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
anja