Bereidingswijze
meng de Pisang en de wodka in een longdrinkglas. Schenk de verse jus er bovenop. Giet daar een klein scheutje bessenjenever bovenop. Niet roeren; het geheel mengt zichzelf en het ziet er mooier uit als de kleuren nog een beetje gescheiden zijn.
Ingrediƫnten
Jus dorange, Anders
Leuke tips
Een gesuikerd randje of een schijfje limoen op de rand staat altijd wel aardig. Zeker geen ijs gaan gebruiken want dat is zonde van de jus. Pas op: de cocktail drinkt makkelijk weg maar kan venijnig hard aankomen. Ik kan het weten.
Soort gerecht / gang
Dranken
Recept ID
1297744
Homepage ID
1615
Teller
184
Basis
A
Samenstelling
3/4 borrelglas wodka
3/4 borrelglas Pisang Ambon
een paar vers geperste sinaasappels
een scheutje bessenjenever
Drank
Aan
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht