pasta met creme fraiche en mosterd

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 21:06
Bereidingswijze
Doe het vlees bij de ui en bak dit goed bruin. Strooi wat kruiden over het geheel en neem de pan van het vuur.
Laat het een klein beetje afkoelen en doe dan de creme fraiche erbij in.
roer de creme fraiche los op het vuur en schep er 1/2 eetlepels mosterd bij.
Roer dit alles goed doorelkaar en serveer het met de gekookte pasta.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een pasta met een lekkere saus van creme fraiche met mosterd
Ingrediƫnten
1 potje creme fraiche
1 ui
200 g varkens/runderpoulet
kruiden
mosterd
pasta naar keuze
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125233
Homepage ID
9353
Smaak
N
Teller
3605
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de ui en fruit het zachtjes.
Kook de pasta.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wvdm